Nytsda8otzglqoktihmh

Info om kursen

innehåll och värde

Information om innehåll och värde i web-kursen Helhjärtad Företagerska -3 naturliga steg till flow.


Detta får du:

 • Kartan till din Livsuppgift!
 • Ett o-kopierbart entreprenörskap (din största konkurrensfördel!).
 • Mer tid till det du verkligen vill göra.
 • Trygghet i att kunna prioritera rätt.
 • Större självkänsla.
 • Inre frid.
 • Ökad kreativitet.
 • Mer energi.
 • En personlig verktygslåda att använda resten av livet.
 • Ett nätverk av likasinnade kvinnliga entreprenörer.


Du blir guidad på ett tryggt sätt genom tre naturliga steg mot ett helhjärtat, passionerat och framgångsrikt entreprenörskap. Kursen blandar inre processer med konkreta resultat. Gör arbetet för dig själv, precis när det passar dig i din egen takt, men ändå med mitt stöd hela tiden, dygnet runt.

 
 

Your Instructor


Josefin Lassbo
Josefin Lassbo

Jag heter Josefin Lassbo och den här kursen är min gåva till dig - mitt sätt att ge vidare det jag själv övat på ett helt yrkesliv; att följa mina drömmar, även då det sett omöjligt ut eller varit helt oförståeligt för alla andra. Jag vet mer än väl hur skavet inuti känns när man gör något annat än det man är menad för; ett enormt lidande och kamp på grund av att vi inte följer vår väg. Alla försök att kompensera och istället söka lyckan i det yttre är dömt att misslyckas. Tro mig, jag vet! Om du vill, kan du läsa mer om min resa här.

Den här kursen sparar dig massor av tid och onödiga misstag; den guidar dig tryggt och stabilt mot målet och ger en hand att hålla om det skulle behövas. Och jag vill inget hellre än att hjälpa dig lyckas. - Jag vill se dig stråla!

Du har så enormt mycket inom dig; erfarenheter, visdom, klokheter och livsglädje, som bara väntar på att bli upptäckt och uppmärksammad och delad med andra som du kan inspirera; både kunder, nära och kära och andra runt omkring dig. Den feminina kraften, värmen och erfarenheten behövs särskilt mycket nu, i dessa tider av genomgående förändringar. Du behövs!
Vem är du?


Kursen vänder sig till dig; mogen, intelligent och kreativ kvinnlig entreprenör, som är redo att ta steget in i ett helt nytt sätt att skapa det liv och den verksamhet du hittills bara drömt om! Livet har inte alltid varit enkelt och du har tagit dig igenom ett antal utmaningar och lärt mer om vad som verkligen betyder något för dig. Du vet att du klarar mer än du kanske trott, men också hur skört livet kan vara. Om du bara vågade och hade tiden skulle du vilja ägna dig mycket mer åt det du verkligen tror på och vill, kunna njuta mer av livet och känna dig starkare, gladare och mer harmonisk.Detta är en kurs för dig som:

 • Har ett jobb eller ett företag som är ok, men känns inte längre optimalt för den kvinna du har utvecklats till.
 • Vill komma tillbaka till Din Väg, oavsett om det innebär att återuppta en vilande verksamhet, starta en ny eller justera i den du har.
 • Har en känsla av att inte vara på rätt spår och att det är något nytt som kallar på dig, men du är osäker på om du vågar ta steget och gå in i något nytt i den här fasen av ditt liv.
 • Har en växande känsla av att det är hög tid att ta det där steget, samtidigt som du är rädd att det kanske redan är för sent…(vilket det inte alls är!)
 • Är redo att ge världen din unika gåva.Du längtar efter:

 • Att vara starka profiler/ledare inom sitt område
 • Större inflytande
 • Mer glädje
 • Starkare upplevelse av mening
 • Mer flow
 • Mer kreativitet
 • Långsiktig hållbarhet
 • Större framgång
 • Bättre livs-balans

Course Curriculum


  Helhjärtad Företagerska
Available in days
days after you enroll

Frequently Asked Questions


-  Passar kursen mig?
- Den här kursen passar dig om du är en kvinna som antingen är egen företagare eller på annat sätt entreprenöriell, som upplever ett glapp mellan hur ditt företagande/din verklighet ser ut idag och din högsta potential. Du vill antingen justera i nuvarande verksamhet, starta en ny verksamhet eller återvända till en vilande verksamhet, med ambitionen att ditt företag skall vara kanalen ut för just ditt unika erbjudande till världen. Huvudsaken är att du som person är starkt kopplad till din verksamhet och att du har mandat att besluta om strategiska och affärsmässiga aspekter.
-  Vem är den här kursen perfekt för?
- Det är viktigt att du har för avsikt att genomföra ett verkligt arbete med dig själv och din verksamhet, såväl i det yttre som i det inre. Det innebär att det måste investeras både tid, pengar och engagemang i en transformation. Du behöver dessutom ha mod och beslutsamhet att våga vara i det okända under en del av processen.
- Vem är den inte för?
- Om du vet att du redan har fullt upp med att få ihop basbehoven i din vardag gällande tid och pengar, kanske du skall avvakta lite.
-  Hur mycket tid kommer det att gå kursen?
- Kursen löper över 3 månader. Då krävs minst 5-10tim i veckan, som du kan lägga när det passar dig själv. Du får också räkna med att du kommer vara i processande delar av kurstiden, vilket kanske kräver mer tid än vanligt till att vara för dig själv i lugn och ro. När kursen är klar kommer du stå inför en mer aktiv genomförande period, för att verkställa det du lärt och kommit fram till i kursen; att följa Kartan till Din Livsuppgift.
-  Vad händer om jag inte tycker om kursen?
- Om du känner dig osäker på om du kommer tycka om kursen rekommenderar jag att du provar introduktionsmodulen ”Hjärtats Längtan” som är helt gratis. Om du fortfarande är osäker kan du köpa de första 2 modulerna ”Reflektion 1&2” för endast 499:- utan krav på mer. Väljer du att gå hela kursen och i slutänden känner att du inte gillar den, är du välkommen att ta kontakt med mig så får vi diskutera vad det handlar om och om jag kan göra något för att hjälpa dig till en annan upplevelse. Det är så klart viktigt för mig att du blir nöjd!
-  Kommer kursen verkligen att lösa mitt problem?
- Om du genomför kursens uppgifter med engagemang och ambition och har det utrymme som krävs för att även konkret genomföra det du kommer fram till kommer du med största sannolikhet ha löst ditt problem. DU löser ditt problem, men kursen hjälper dig med en struktur och effektiv process för att möta ditt problem och ta de steg som krävs för att komma fram.
-  Går det att få extra support/coaching?
- Ja, utöver den tid som ingår i kurspaketet, går det att få extra personlig vägledning för en extra slant. Kontakta mig för rådgivning.
-  Hur länge har jag tillgång till materialet?
- Du har tillgång till materialet i 6 månader.
-  Är det ok om jag delar mina inloggningsuppgifter med någon annan?
- Nej, kursabonnemanget och därtill hörande inloggningsuppgifter är personliga och får under inga omständigheter delas med andra. Vid anmälan till kursen kommer du få signera ett kontrakt som reglerar bland annat detta.
-  Hur går betalningen till?
Hela kursen bygger på tre dubbel-moduler som öppnas en i månaden. Under dessa tre månader betalar du en delavgift. Jag rekommenderar att du lägger in betalningen som autogiro för tre månader redan vid det första betalningstillfället, så slipper du tänka på det mer sen. Om du valt att göra den första dubbelmodulen ”Reflektion” och betalat den separat, dras den av på priset om du går hela kursen. När kursen är slutbetald, skickas ett kvitto på den sammanlagda kostnaden till den mailadress du registrerat. Detta kvitto benämns som ”ledarskaps-utbildning” så du kan dra av den i din bokföring. Tala med din redovisningsbyrå för att ta reda på hur du kan göra med just ditt företag!
-  Du har en Facebook grupp som en del av kursen, vad händer om jag inte vill/kan delta i den?
- Det finns inga krav på att delta i någon Facebook grupp, den är endast till som extra stöd och värde för dem som vill.

Get started now!